Răsărit la malul mării după o lună fără soare

De peste 3o de zile la Constanţa soarele nu a vrut să se mai arate, însă astăzi ne-a făcut o surpriză iar ce a urmat am surprins în imaginile următoare. Răsăritul la malul mării este superb tot anul însă iarna are cu siguranţă cele mai frumoase culori.

8 thoughts on “Răsărit la malul mării după o lună fără soare

  1. Ai pandit soarele sa iasa, zi si noapte?
    Pozele sunt f frumoase, dar ca orice carcotasa, incec sa descopar cat se datoreaza talentului tau si cat frumusetilor inconjuratoare…Ai un ochi special pentru fotografii.

  2. Aşa cum am mai spus fotograf nu sunt, talent nu cred că este cazul, deci rămâne în discuţie doar partea cu "frumuseţile înconjurătoare". Din păcate sunt prea puţini cei care văd aceste frumuseţi aşa că m-am apucat eu să le imortalizez şi să le promovez.

  3. Foarte frumos ! Am trimis linkul si prietenilor mei de la Bucuresti. Ați făcut niște fotografii cu adevărat artistice. Ati putea participa cu ele la orice concurs de fotografie. Succes în continuare !

  4. Superb!!! Am pus si eu linkul prietenilor mei de la Iasi. Sunt deosebite!!!!

  5. Minunat! Daca vara face toata lumea poze cu rasaritul, iarna face doar cine poate…..

  6. Mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase! În ce privește concursul, nu am ambiții așa de înalte 🙂

  7. Mulțumesc mult! Ne bucurăm că astfel vom avea și cititori din Iași!

  8. Așa este, trebuie să aștepți momentul potrivit. Vă mai așteptăm pe pagina noastră, vă mulțumim pentru interes, ne bucurăm să avem cititori și din Drăgășani!

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.