1 Mai în Mamaia și Constanța

Ca în fiecare an, și în 2015 am ales să petrecem ziua de 1 Mai la mare, de unde vă transmitem un reportaj fotografic care să vă introducă în atmosfera de sărbătoare.

Muzică, veselie, culoare, spectacole, mașini, fac ca litoralul să devină pentru câteva zile punctul de atracție pentru cei tineri și mai puțin tineri, veniți din toată țara să se distreze. Am retrăit senzațiile din adolescență, când venitul la mare de 1 Mai însemna să te simți liber. Acum actorii s-au schimbat, nu mai sunt la modă stațiunile în care mergeam noi în urmă cu douăzeci de ani dar pofta de viață și voia bună au aceeași intensitate.

Vă lăsăm să vă delectați cu imaginile pe care le-am surprins astăzi în Mamaia, Constanța și pe traseul Paradei Litoralului:

0 thoughts on “1 Mai în Mamaia și Constanța

  1. Nu era prea aglomerat (de masini decapotabile si Ferrari)? Cum era atmosfera? Mie imi plac locurile mai linistite. Ai putea sa ma convingi ca mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo?

  2. 1 Mai la mare a fost dintotdeauna o sărbătoare colorată, exagerată. Generațiile se schimbă, însă spiritul rămâne. Probabil că nu faci parte din publicul target care apreciază astfel de distracții, alternativa pentru cei care doresc să petreacă în liniște ar fi fost pe vremuri Neptun, Olimp, despre care vă vom "povesti" în articolul de astăzi.

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.