Aeromania 2015

Pentru că anul trecut ne-a plăcut extrem de mult show-ul aviatic organizat de Regional Air Services – Aeroport Tuzla, ne-am notat deja în agendă data de 4 iulie 2015! De ce? Pentru că organizatorii ne-au anunțat ce urmează să se întâmple anul acesta și pare foarte interesant:

Asociatia Regionala pentru Promovarea Aviatiei cu sprijinul Regional Air services – Aeroport Tuzla organieaza pe 4 iulie 2015 AEROMANIA – un spectacol complex, care include acrobatie aeriana, concerte, targ de aviatie, expozitie de aeronave, masini de epoca si motociclete si multe altele.
La Aeromania 2015 si-au confirmat deja prezenta: Yakarii Acrobati – cu trei aeronave YAK 52, Jurgis Kairys – multiplul campion mondial de acrobatie aviatica, cu JuKa – dupa aventura din Marea Egee, unde a plonjat cu Suhoiul pe 24 septembrie 2014, Ali Ozturk – pilotul turc care zboara biplanul Pitts S-2 – numit “Purple Violet”, Lotul National de Acrobatie – cu 5 aeronave Extra – 300 si Extra 300 L, aeronavele apartinand REGIONAL AIR SERVICES (Diamond Da 20, Diamond DA 40, Diamond DA 42, Cessna 182, AN2 si Bell 206 B3, Cabri G 2 Aerospatiale Dauphin, Agusta 139 si AS 365 Dauphin), 3 avioane supersonice MIG 21 Lancer, U.M. 02040 Tuzla cu 3 elicoptere IAR 330 Puma naval, parasutistii coordonati de Adrian Constandache, Blue Wings – cu 7 parasutisti ai Aeroclubului Romaniei (care vor face lansari din Airvan Ga8), John Balon – cu un balon cu aer cald, avioanele Incas – BN2A Islander si SuperCub YR-D0028 si altii.
Seara se va incheia, ca de obicei, cu surprize si mult asteptatul spectacol pirotehnic oferit de cele patru avioane jucand rolul de Air Bandits.
Simultan, pe scena asezata in fata zonei de evolutie a aeronavelor, se vor desfasoara concertele lui Mihai Margineanu – fost elev al scolii de pilotaj REGIONAL AIR SERVICES si ale unor trupe de prestigiu international – al caror nume nu poate fi dezvaluit inca.
Publicul poate vizita zona alocata masinilor de epoca apartinand Retromobil, zona alocata motocicletelor, aeronavele in expozitie statica, balonul cu aer cald si multe altele.   
Standurile vor gazdui si atractii pentru piloti si viitorii piloti – indiferent de varsta: de la Flying Toys, la produsele pentru profesionisti, apartinand  Pilotshop.
Pentru copii va fi amenajat si un spatiu de joaca supravegheat.
Intrarea publicului general este, si anul aceasta, gratuita.
Sunt disponibile exclusiv bilete VIP – care asigura intrarea in prima linie a spatiului public, cu acces special in zona rezervata de terase si, optional, servicii incluse (zboruri si / sau salturi cu parasuta si Hangar party): cu preturi care incep de la 50 lei si ajung pana la 850 lei. Acestea pot fi achizitionate prin Eventim – din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Carturesti, și online, pe www.eventim.ro.
Pentru a avea acces la informatii actualizate – puteti urmari pagina de FaceBook RAS Aeroport Tuzla Lrtz si pagina de eveniment: Aeromania 2015.
  

Dupa 17 ani de munca dedicata zborului, in care a inaugurat noi linii de activitate pentru aviatie si a doborat record dupa record – pana la pozitia de lider absolut in aviatia generala si la recordul de 16.500 de pasageri pe an cu o pista de iarba,  REGIONAL AIR SERVICES – Aeroport International Tuzla – ramane alaturi de cei care pretuiesc efortul si pasiunea pentru aviatie si in 2015.”

0 thoughts on “Aeromania 2015

  1. Buna ziua, evenimentul de sambata, 4 iulie, de la ce ora va incepe?
    Va multumesc anticipat

  2. Evenimentul va începe la ora 15.00.

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.