Constanța, magia răsăritului: 15 imagini de poveste

Dacă ar fi să plec pe o insulă pustie și aș avea voie să iau cu mine o singură imagine cu Constanța, aceasta ar reprezenta cu siguranță un loc care apare frecvent în fotografiile mele. Știu foarte multe alte locuri frumoase și tot atâtea povești interesante, însă pentru ca un loc să fie cu adevărat impresionant pentru un turist, acesta trebuie să stârnească o mare admirație, să fie frumos indiferent de anotimp, să aibă o poveste și să fie destul de “fotogenic” pentru a stârni acel “wow!“. Dacă în decor intră și alte elemente, acestea trebuie să-i aducă neapărat un plus de frumusețe.

Cum orice frumusețe este efemeră, pentru a surprinde locul meu de suflet în toată splendoarea lui, am la dispoziție maxim o oră pe zi, asta în zilele norocoase. Sunt însă și zile mohorâte, când magia dispare. Atunci aștept cu răbdare zilele de sărbătoare când spectacolul de lumină și culoare te invită la un adevărat festin. Acele două/trei zile din an coincid cu Ziua Marinei, când spectacolul devine maiestuos.
Știu că v-am făcut curioși și vă mai spun că doar mâine mai aveți șansa să gustați din “Magia răsăritului pe faleză.” Am fost impresionat azi când am văzut câtă lume era deja pe poziții la ora 05.45, așteptând să înceapă povestea. Bătrâni și copii, cu telefoane sau aparate de fotografiat, pe bicicletă sau alergând, toată lumea aștepta ca marea bilă roșie să apară din mare. Ce a urmat o să vedeți în fotografiile următoare și sunt sigur că mâine mulți dintre voi o să se trezească un pic mai de dimineață!

Sunt convins că fiecare dintre voi știți măcar un loc din oraș cu o poveste cel puțin la fel de frumoasă. Dacă vreți să le împărtășiți cu noi, puteți să folosiți aplicația de Facebook “Heineken- OpenYourCity” sau puteți intra pe www.heineken.com/ro/cities, unde aveți șansa să vă transformați pentru câteva momente în ambasador al orașului Constanța #openyourcity!

5 thoughts on “Constanța, magia răsăritului: 15 imagini de poveste

  1. Prea frumoase pozele astea…

  2. Nişte imagini excepţionale, demne de toată lauda!

  3. Mulțumesc, te invit la următoarea ședință foto!

  4. îți taie respirația 🙂 deși apusul de soare îmi este mai aproape de suflet ..un așa răsărit nu are cum să te lase indiferent 🙂

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.