De ziua iei, în Constanța

De câțiva ani, Simona și Radu se “încăpățânează” să aducă în prim plan Ziua Iei, una dintre cele mai frumoase sărbători românești. Elementul principal al evenimentului desfășurat în Piața Ovidiu din Constanța îl constituie expoziția de fotografie care are ca element principal “Ia în urban”. Fotografii, modele, ii și multă perseverență, pentru că cei doi muncesc un an întreg pentru a face posibile cele câteva ore de frumos din inima orașului. Pentru cei care nu cunosc proiectul Simonei, “Șezătoare Constanța“, spunem doar că în fiecare săptămână, la “Biblioteca Colorată” din Tomis Mall, doamne și domnișoare pasionate de cusăturile tradiționale românești se întâlnesc pentru a discuta, analiza și coase noi ii.  Felicitări pentru evenimentul reușit și mult succes în continuare!Sanziene Piata Ovidiu Constanta 8418Sanziene Piata Ovidiu Constanta 8475CWG_8440Sanziene Piata Ovidiu Constanta 8488Sanziene Piata Ovidiu Constanta 8493Sanziene Piata Ovidiu Constanta 8459Sanziene Piata Ovidiu Constanta 8494Sanziene Piata Ovidiu Constanta 8496Sanziene Piata Ovidiu Constanta 848513499900_546239655501047_1245350863_oCWG_8462

Calendar evenimente litoral

5 thoughts on “De ziua iei, în Constanța

 1. Foarte frumoasă inițiativă! Prin București nu am văzut prea multe fete și femei în ii. Pare să fie o sărbătoare care se ține, mai mult, departe de țară.

  • Jurnal de Navetist

   Departe de țară poate că sentimentul național devine mai puternic și de aceea oamenii se îmbracă în costume populare la diferite evenimente.
   În ce privește Constanța, după principiul “omul sfințește locul”, există mulți tineri dornici să schimbe ceva în orașul lor și să aducă în prim plan ceea ce e frumos.

 2. Multumim din suflet pentru cuvintele frumoase! A fost o munca de echipa, echipa Sanziene in Urban, sezatoarea si oamenii care ne-au ajutat fara sa le cerem acest lucru!

 3. Ce multe fete, frumos imbracate traditional. Un eveniment deosebit! Bravo!

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.