Din culisele Webstock 2016 – “Extraordinarii”

Ce este așa de extraordinar la Webstock? Păi, în primul rând, oamenii. Oameni mișto, oameni cu pasiuni, oameni care vin în fața ta să-ți spună ce au mai făcut în ultimul timp. Am primit o listă cu speakerii de anul acesta și nu vă spun decât că l-am zărit printre invitați pe Onișor, da, pe Sorin Onișor, fotograful.  Deci, doar și pentru atât aș merge la Webstock, dar unde mai pui că poți să asculți poveștile celebrului violonist Alexandru Tomescu sau pe ale omului cu cuțitul de 24 cm, Adi Hădean. Și nu sunt doar ei, pentru că în fiecare an organizatorii vin cu surprize interesante. Mai merg la Webstock și pentru atmosferă, pentru că e acel gen de eveniment la care nu te plictisești dacă știi să asculți și mai mult, poți să-ți faci noi prieteni. Dar să vedem ce zic prietenii de la Evensys:

“Comunitatea pasionata de mediul digital isi da intalnire pentru a noua oara la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania. Conferinta are loc pe 30 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel si va cuprinde atat dezbateri si prezentari, cat si gala de premiere Webstock Awards. Aceasta editie aduce in fata participantilor multi speakeri recunoscuti, care vor discuta despre modul in care au reusit sa iasa din tipare si sa devina extraordinarii online-ului.

Conferinta Webstock

Cea de-a noua editie a Webstock este organizata in doua sesiuni axate pe temele: My Story si The Present is Visual si in 6 conferinte paralele, gandite sa se desfasoare fie sub forma unor discutii libere, fie a unor prezentari sustinute de speakeri. Temele acestor micro-evenimente care vor avea loc in paralel, dupa-amiaza, sunt: Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation si Online Communication.

Aceste sesiuni sunt propuse de organizatori pentru a raspunde intrebarilor legate de ultimele noutati din online si social media, pentru a aduce in prim-plan tendintele actuale si modul in care va evolua comunicarea in mediul virtual. Programul de anul acesta reuneste speakeri din domenii diverse, profesionisti care au impins limitele, au ridicat standardele si s-au pozitionat ca lideri in ariile lor de activitate.

Speakeri recunoscuti la #webstockro

Evenimentul de anul acesta va fi unul extraordinar prin insisi oamenii pe care ii reuneste in calitate de vorbitori. Printre acestia, se numara: Marian Godina; Alexandru Tomescu; Adi Hadean; Dana Rogoz; Sorin Onisor; Matei Dima; Bianca Adam; Costin Cocioaba; Irina Alexandru;  Geanina Staicu-Avram; Lucian Mindruta; Vlad Petreanu. Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe www.webstock.ro.webstock-merglamare-ro_Studiu: Snapchat

Pe 30 septembrie, iSense Solutions va prezenta, prin intermediul lui Andrei Canda – Managing Partner, un studiu realizat in exclusivitate pentru Webstock despre Snapchat, aplicatia care inregistreaza cea mai mare crestere la nivel mondial. Care este rolul acestei aplicatii, care este impactul ei asupra pietei din Romania, cum poate fi folosita ca instrument de promovare si ce viitor are in randul utilizatorilor romani sunt cateva dintre punctele centrale ale cercetarii.

Gala Webstock Awards

Pe 30 septembrie, incepand cu ora 19:00, va avea loc si cea de-a noua editie a Galei Webstock Awards, in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate in ultimul an. De asemenea, va fi anuntata si Personalitatea Online a Anului, acea persoana care s-a remarcat prin proiectele sale pe Internet, dar si in offline, care si-a construit o comunitate puternica si care are un impact vizibil asupra urmaritorilor sai. Votul pentru nominalizatii la acest titlu este public si poate fi efectuat de oricine, accesand site-ul: http://bit.ly/2chsnDW, pana pe 23 septembrie.

Ultimele locuri la eveniment pot fi rezervate direct pe site.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.”

Sună foarte bine și, în concluzie, ne vedem pe 30 septembrie la Webstock 2016, mai ales că unul dintre proiectele noastre, Ghidul Litoralului, se află în competiția Webstock Awards!

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.