O după-amiază la Milano

Am petrecut a doua zi de Crăciun în Milano. Dacă devreme orașul părea amorțit, cu storurile magazinelor lăsate, străzile liniștite și o liniște nefirească în jur, spre seară atmosfera s-a animat brusc, piața din fața Domului devenind neîncăpătoare. Pentru cei care nu au ajuns încă în această iarnă în capitala modei și a industriei italiene, încercăm să transmitem prin fotografiile de mai jos un pic din culoarea acestui sfârșit de decembrie plin de lumină. În Galleria Vittorio Emanuele II am admirat vitrinele magazinelor marilor firme, eleganța restaurantelor precum și strălucirea cupolei și a bradului de Crăciun (împodobit cu decorațiuni semnate Swarovski).
9491Milano 9643Milano 9658Milano 9699Milano 9794Milano 9813Milano 9819Milano 9822Milano 9838Milano 9866Milano

4 thoughts on “O după-amiază la Milano

  1. Italienii nu rezista mult in casa! Foarte faine poze. Daca era si putina zapada, totul ar fi fost perfect. Cred ca si vitrinele erau impodobite frumos.

    • Mulțumim! Vitrinele erau împodobite frumos și foarte elegant, mai ales acelea ale marilor firme. Am mai remarcat oferta bogată de expoziții artistice, spectacole și, în general, de evenimente culturale.

  2. […] fost într-o mică excursie la Milano, de unde ați văzut deja câteva fotografii: ne-am plimbat pe străduțe, am vizitat Domul, am trecut prin Galleria Vittorio Emanuele II, am […]

  3. […] în centrul orașului Milano (Piazza Duomo).  În 3-4 ore puteți să vă faceți o idee despre centrul orașului și despre atracțiile sale […]

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.