Plaje (de) la înălțime – Mamaia

Se apropie sezonul vacanțelor de vară și probabil că mulți își pun întrebarea: oare cum arată anul acesta plajele de pe litoral? O să încercăm să răspundem la această întrebare așa cum știm noi mai bine, prin intermediul fotografiilor. Dacă în urmă cu ceva timp turiștii alegeau stațiunea în care urmau să-și petreacă vacanța după numele hotelului sau al clubului preferat, în ultimii ani deosebit de importante au devenit numele plajei și evenimentele care au loc în perioada aleasă pentru vacanță.

Plajele tematice  au început să facă diferența și să atragă un anumit public țintă de turiști. Au apărut plajele de “fițe”, plajele pentru hipsteri, plajele pentru familii cu copii, plajele cu corturi sau plajele pentru cearșaf, toate având targetul lor bine conturat, precum și servicii pe măsură. O să începem cu un prim episod dedicat stațiunii Mamaia, pentru că aici se află cele mai multe plaje “brand” care au reușit să-și creeze un nume prin serviciile oferite turiștilor. Deoarece în fiecare an apar schimbări în denumirea și conceptul plajelor, o să încercăm să vă oferim o listă actualizată prin intermediul portalului nostru dedicat litoralului, unde puteți să găsiți și informații despre evenimentele care au loc pe litoral.

**

Pentru că am ajuns și la capitolul evenimente, mergem în sudul litoralului și vă amintim că pe 2 iulie, la Aeroportul Tuzla, va avea loc unul dintre cele mai importante momente ale sezonului estival, show-ul aviatic AEROMANIA 2016 organizat de Regional Air Serices-Aeroport Tuzla . Câteva ingrediente ale succesului de la Tuzla? Multiplul campion Jurgis Kairys, Iacării acrobați și alți piloți de podium mondial vor zbura acompaniați de muzica rock, pop-rock si folk a celor de la Zdob si Zdub, R.O.C.K. si Mihai Mărgineanu De la ora 15.00 până târziu, după 22.00, puteți admira mașini de epocă, standuri de aviație, puteți participa la degustări de vinuri, puteți face fotografii, bucurandu-vă de atmosfera de garden party. Oferta culinară este și ea interesantă, în food court fiind disponibile produse bine alese, de la bere și grătar, la specialități raw-vegan si freshuri. Accesul general al publicului la Aeromania (in zona non-VIP), este, și anul acesta, GRATUIT. Parcarea este amenajată la intrarea în aeroport.

Dar dacă totuși vreți să faceți și câteva fotografii, ca acelea din foto reportajul nostru, merită să achiziționați un bilet VIP care, pe lângă alte surprize, vă oferă posibilitatea unui tur deasupra litoralului, cu numai 350RON. Dacă vă grăbiți și vreți să zburați mai repede, consultați prețurile Regional Air Service – Aeroport Tuzla aici și nu uitați că tot ei vă ajută să învățați să pilotați!

Mamaia 3614 Mamaia 3621 Mamaia 3622 Mamaia 3630 Mamaia 3631 Mamaia 3640 Mamaia 3641 Mamaia 3643 Mamaia 3647 Mamaia 3655 Mamaia 3657 Mamaia 3663

În episodul următor o să vă invităm să descoperiți plajele de la Constanța până la Costinești, dar până atunci așteptăm să ne răspundeți la două întrebări:

1. Care este plaja preferată de pe litoralul românesc?

2. Care este cel mai interesant eveniment la care ați participat pe litoral?

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu un ghid ediția 2016 “Constanta City Walking Guide” pe data de 1 iunie.

Mamaia 3851

img.poster.aeromania.2016.en_.airshows.2016.aeromania.pub_.apr_.2016

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.